Restauracja w Hotelu *** Rejs
Istnieją miejsca, w których zapach szlachetnych ryb z Północnych Mórz staje się niepowtarzalny, a smak tradycyjnych polskich potraw niezapomniany. Kunszt naszego Szefa Kuchni oraz atmosfera naszych wnętrz pozwolą Państwu cieszyć się pełną gamą wyjątkowych doznań kulinarnych.
Codziennie serwujemy obfite bufety śniadaniowe (w godzinach 8.00 - 11.00) oraz bufety obiadowe w formie "stołu szwedzkiego" (w godzinach 13.30 - 17.00). Dbamy o zróżnicowany wybór potraw, aby zaspokoić potrzeby zarówno młodszych, jak i dorosłych Gości. W bufetach obiadowych serwujemy co najmniej dwie zupy, trzy dania mięsne, dwa dania rybne, trzy surówki, trzy rodzaje warzyw gotowanych, kilka rodzajów ziemniaków i kasz oraz desery (z wyjątkiem lipca i sierpnia), kawę, herbatę, soki owocowe, wody mineralne.
W okresie sezonu letniego (od końca czerwca do sierpnia) dodatkowo uruchamiamy kawiarnię i ogródek letni, które pozwalają cieszyć się smakiem potraw na świeżym powietrzu. W kawiarni serwujemy znakomite słodkości (ciasta i desery), które są przygotowywane na miejscu przez naszego Mistrza Cukiernictwa oraz tradycyjne lody wykonywane metodą rzemieślniczą.
Przywiązujemy ogromną wagę do świeżości oraz jakości podawanych przez nas produktów. Dlatego współpracujemy tylko ze sprawdzonymi dostawcami, którzy zaopatrują nas w towary wysokiej jakości.
Zapraszamy do Restauracji Hotelu REJS we Władysławowie.